СТОКИ ЗА ДОМА И ОФИСА

Универсален гел за поддръжка на кожени повърхности Advanced Leather

Препарат с широко приложение за поправка и поддръжка на всякакъв вид естествена и изкуствена кожа. Подходящ за почистване на автомобилен кожен салон, мека мебел, обувки, чанти и други.

Декоративен 3D часовник за стена

Модерен 3D стенен часовник с регулируем диаметър от 60см до 120см, идеален за декориране както на малки, така и на големи стени и помещения. Стилен дизайн, тих механизъм и лесен монтаж за минути, БЕЗ дупчене на стената.

Интериорен 3D самозалепващ тапет за стена

Модерен тапет с ефект имитиращ тухла, подходящ за всички помещения в дома и офиса. Лесен за монтиране със самозалепваща основа, покрита с щадяща за околната среда релефна текстура. Хипоалергенен и БЕЗ МИРИС!
BEST SELLER

Декоративна кристална лампа

Уникална изработка от акрилни кристали, които излъчват светлина в геометрични форми и създават прекрасен визуален ефект на роза. Можете да изберете между 16 различни цвята, 3 степени на яркост, както и дали светлината да бъде топла, студена или неутрална.
BEST SELLER

LED безжична лампа със сензор

Мултифункционална SMART лампа с енергоспестяващ режим на автоматично включване и изключване при засичане на движение. Разполага с три вида светлини - топла, студена и неутрална. Магнитен механизъм за закрепване, с който можете лесно да я свалите и поставите навсякъде.

Универсален удължител за кран/батерия Extense

Водоспестяващ удължител с регулируем режим на водния поток, съвместим с всички кранове. Проектиран с 4 етапа на филтрация, които пречистват и подобряват качеството на водата. С фунцкия за завъртане до 1080° - достига до всички ъгли на мивката.

Хидромасажна душ слушалка

Wellness & Spa слушалка с вграден турбо вентилатор – специалният дизайн разпръсква вода по начин, който създава удивителен хидромасажен ефект. С регулатора може да променяте налягането на водата и по този начин да избирате между по-слаб или по-силен интензивен масаж. Перфектен избор за всички, които искат да отпуснат тялото си след натоварен ден!

3D Декоративни огледални стикери за стена

Самозалепващите стикери с огледален ефект са чудесен избор за декорация на всеки дом, офис, магазин, салон за красота и др. Изработени са от висококачествени ромбоидни елементи във форма на диамант, които ефектно пречупват светлината и визуално правят помещението да изглежда по-голямо и просторно. Предлагат се в готови размери с възможност за комбиниране.

Мултифункционален моп за почистване

Специален триъгълен дизайн с въртящата се на 360° градуса глава, почиства дори най-труднодостъпните места и се справя с упорития прах във всеки ъгъл. С интегрираната функция за автоматично изстискване. Предпазва от прекомерна влага, което го прави перфектен избор за почистване на всякакви чувствителни повърхности като ламинат, паркет, стени, мебели, теракот и др.

Силиконови LED ленти за фарове

Ултра тънки и ярки тунинг ленти с функция плавен мигач. Гъвкав дизайн, който позволява да бъдат поставени по извивките на фара или неговата декорация, като придават модерен и уникален вид на автомобила. Инсталират се лесно и бързо, без да е нужно да разглабяте фаровете! IP68 сертификат за водоустойчивост и прахоустойчивост.

Лампа прожектор Starry Sky

Преобразува всяка стая в приказно звездно небе. Разполага с 10 различни прожекции, различни цветове, 3 нива на яркост, режим на автоматично изключване. Вградена колонка, която можете да свържете с телефона си чрез Bluetooth и да се наслаждавате на любимата си музика докато осветява помещението.

Мултифункционална 360° поставка за телефон

Този компактен мултифункционален аксесоар може да се върти на 360° с три степени на регулация, като осигурява перфектен ъгъл за гледане и идеалната позиция според Вашите нужди. Благодарение на магнитната функция, можете лесно да поставите телефона си върху всеки вид магнитна стойка за автомобил, кухненски плот, офис или др.

Подложки против акари Clear Mites

Акарите (нарични още прахови микрокърлежи) присъстват дори в най-чистите домове и са причинители на многобройни видове алергии. Могат да бъдат открити в домашната прах, матраци, спално бельо, килими, пердета, плюшени играчки и др. Благодарение на бързодействаща формула, подложките Clear Mites елиминират над 99% от акарите, бълхите и дървениците в дома Ви още след първата употреба.