СТОКИ ЗА ДОМА И ОФИСА

Универсален гел за поддръжка на кожени повърхности Advanced Leather

Препарат с широко приложение за поправка и поддръжка на всякакъв вид естествена и изкуствена кожа. Подходящ за почистване на автомобилен кожен салон, мека мебел, обувки, чанти и други.

Декоративен 3D часовник за стена

Модерен 3D стенен часовник с регулируем диаметър от 60см до 120см, идеален за декориране както на малки, така и на големи стени и помещения. Стилен дизайн, тих механизъм и лесен монтаж за минути, БЕЗ дупчене на стената.

Интериорен 3D самозалепващ тапет за стена

Модерен тапет с ефект имитиращ тухла, подходящ за всички помещения в дома и офиса. Лесен за монтиране със самозалепваща основа, покрита с щадяща за околната среда релефна текстура. Хипоалергенен и БЕЗ МИРИС!
BEST SELLER

Декоративна кристална лампа

Уникална изработка от акрилни кристали, които излъчват светлина в геометрични форми и създават прекрасен визуален ефект на роза. Можете да изберете между 16 различни цвята, 3 степени на яркост, както и дали светлината да бъде топла, студена или неутрална.
BEST SELLER

LED безжична лампа със сензор

Мултифункционална SMART лампа с енергоспестяващ режим на автоматично включване и изключване при засичане на движение. Разполага с три вида светлини - топла, студена и неутрална. Магнитен механизъм за закрепване, с който можете лесно да я свалите и поставите навсякъде.

Универсален удължител за кран/батерия Extense

Водоспестяващ удължител с регулируем режим на водния поток, съвместим с всички кранове. Проектиран с 4 етапа на филтрация, които пречистват и подобряват качеството на водата. С фунцкия за завъртане до 1080° - достига до всички ъгли на мивката.

Хидромасажна душ слушалка

Wellness & Spa слушалка с вграден турбо вентилатор – специалният дизайн разпръсква вода по начин, който създава удивителен хидромасажен ефект. С регулатора може да променяте налягането на водата и по този начин да избирате между по-слаб или по-силен интензивен масаж. Перфектен избор за всички, които искат да отпуснат тялото си след натоварен ден!

3D Декоративни огледални стикери за стена

Самозалепващите стикери с огледален ефект са чудесен избор за декорация на всеки дом, офис, магазин, салон за красота и др. Изработени са от висококачествени ромбоидни елементи във форма на диамант, които ефектно пречупват светлината и визуално правят помещението да изглежда по-голямо и просторно. Предлагат се в готови размери с възможност за комбиниране.

Мултифункционален моп за почистване

Специален триъгълен дизайн с въртящата се на 360° градуса глава, почиства дори най-труднодостъпните места и се справя с упорития прах във всеки ъгъл. С интегрираната функция за автоматично изстискване. Предпазва от прекомерна влага, което го прави перфектен избор за почистване на всякакви чувствителни повърхности като ламинат, паркет, стени, мебели, теракот и др.

Силиконови LED ленти за фарове

Ултра тънки и ярки тунинг ленти с функция плавен мигач. Гъвкав дизайн, който позволява да бъдат поставени по извивките на фара или неговата декорация, като придават модерен и уникален вид на автомобила. Инсталират се лесно и бързо, без да е нужно да разглабяте фаровете! IP68 сертификат за водоустойчивост и прахоустойчивост.