Подаръчни комплекти

Комплект LUXE

Съчетайте нежна комбинация от трансформиращо се колие cLOVEto и обеци Crystal Moon модел Италия 2022 година на специална цена. Възможност за избор на цвят.

Комплект INFINITY

Великолепна комбинация от нежно сърце и знака на безкрайността. И на двете бижута са инкрустирани полускъпоценни камъчета от бели цирконий, които придават блясък и сияйност. Възможност за избор на цвят.

Комплект BLESSED

Деликатни бижута, които двойно символизират християнската вяра и ценности. Уникална изработка от най-високо качество медицинска стомана и три слоя 14 и 18 каратово покритие, което придава изключителна себестойност.

Комплект MERMAID

Комплект от две уникални бижута със сантиментална стойност – перлата е кралица на всички камъни и символизира чистота, мъдрост и благородство. Смята се, че привлича богатство и късмет. Известна със своя успокояващ ефект, перлата може да балансира кармата и да укрепва връзки.

Комплект Emerald

Изумруд – зеленият диамант на Египет! Наричан е още „камъкът на Клеопатра“ заради мистичните му свойства и присъствието му в почти всички нейни бижута. Изтънчената змийска плетка идеално допълва плътния цвят на наситените изумруди, подчертавайки тяхната красота. Пристига в луксозна подаръчна кутия, която е подходяща както за специален повод, така и за съхранение на бижутата в дългосрочен план.