Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕН АРТИКУЛ

Нашата политика дава правото на всеки потребител да прегледа обстойно пратката преди да я заплати чрез опцията „Преглед преди заплащане“ и ако има проблем с продукта, да я откаже и заяви протокол пред присъствието на куриер. След приемане пратката без забележки SPARKLY.BG не носи отговорност при впоследствие появил се козметичен дефект на стоката и посочената не подлежи на завеждане на рекламация.

Потребителят има право да върне/замени закупена стока в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. За да бъде признато връщането на закупената стока, задължително условие е тя да бъде в изряден търговски вид, тоест да не е употребявана и да не е нарушена целостта на опаковката. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на посочените условия. Преди да предприеме каквито и да е действия, потребителят е длъжен да осъществи контакт с нас, посредством долупосоченият формуляр, посочвайки причините за връщането.

При връщане на закупена стока по желание на потребителя съгласно чл. 55, ал.1 от ЗЗП, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Рекламацията се подава в свободен текст, който да изпратите на имейл: r.sparklybg@gmail.com или чрез попълване на долупосоченият формуляр. Срокът за разглеждане на подадена рекламация е 7 работни дни, като потребителят ще бъде уведомен писмено на посочен от него e-mail адрес за резултата. 

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА